Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizează comanda

PRODUSE GRATUITE LA TOATE COMENZILE

PRODUSE GRATUITE LA TOATE COMENZILE

Vara iti aduce o oferta cu totul speciala in cadrul magazinului nostru. Bucura-te de o multime de cadouri surpriza si produse gratuite la fiecare comanda efectuata!

Detalii

Vara abia a inceput si aduce ofertele speciale la Bio Cosmetice.

 

Suma minima de comanda: 90 Lei.

Perioada ofertei: 27 iunie - 01 iulie 2013.

Conditii: la fiecare comanda de minim 90 lei, vei primi in pachet un produs sau un mini produs gratuit. Gama este variata si poti alege intre: uleiuri naturale pentru corp/masaj, mostre de creme pentru ten sau maini, sapunuri naturale, tonice hidratante pentru ten,  mini geluri de dus, mini lapte corp. Poti plasa cate comenzi doresti si vei primi produse de fiecare data.

Codul ofertei speciale: green01Ce faci cu acest cod? Cand vei comanda online sau telefonic, te rugam sa nu uiti sa il mentionezi, pentru ca doar in baza acestui cod beneficiezi de oferta noastra. Codul trebuie scris in campul de "comentarii", in momentul finalizarii Cosului de Cumparaturi. si nu in chenarul "cupoanelor".

 

Te intrebi de ce am lansat asa o super oferta? Pentru ca ne dorim ca tot mai multa lume sa ajunga sa foloseasca si sa se familiarizeze cu produse de ingrijire naturale. Ne dorim ca din ce in ce mai multi dintre voi sa cunoasteti efectele benefice pe care le ofera un produs natural 100% si sa invatati ce riscuri presupune utilizarea conservantilor si a chimicalelor pe o perioada indelungata.

Fa o alegere inteleapta pentru sanatatea ta!

Nu exista nici un comentariu inca.