Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizează comanda

De ce sa folosesti produse naturale?

De ce sa folosesti produse naturale?

Un articol foarte dragut au scris cei de la revista online Amelie, lucru pentru care le multumim mult.

"Inca din Antichitate au fost recunoscute si apreciate efectele terapeutice ale plantelor, iar acum este timpul  produselor naturale 100% sa fie in centrul atentiei. Asa cum avem grija ce substante introducem in organism, la fel de atente trebuie sa fim si la substantele  aplicate pe piele.

Detalii

Vestea buna este ca natura este in continuare foarte generoasa cu noi si ne daruieste plante, flori si ierburi bogate in vitamine, enzime, proteine si minerale, substante necesare in ingrijirea tenului pe care producatorii de produse naturale au grija sa nu le altereze proprietatile, oferindu-ne cele mai sanatoase produse.

 

Chiar daca produsele cosmetice din hypermarketuri sunt mai tentante datorita pretului extrem de mic, ar trebui sa nu ne mai lasam tentate si sa incercam se ne oferim cele mai bune produse.

Green for You s-a nascut din dorinta de fabrica manual produse cosmetice naturale 100%.

 

Green For You iti ofera o gama variata de sapunuri fantezie, in forme artistice si cu arome deosebite,produse din uleiuri vegetale, cu arome si coloranti naturali,imbogatite cu emolienti de asemenea naturali cum ar fi: untul de cacao, untul de shea, uleiul de germeni de grau, etc. Sapunul lichid, gelul de dus si samponul sunt de asemenea produse handmade, din ingrediente naturale alese cu atentie pentru fiecare tip de piele, cu adaos de extracte de plante, uleiuri emoliente scumpe si arome naturale.

 

De ce sa folosesti produse naturale?

In primul rand daca folosesti o data cosmetice naturale handmade, vei sesiza imediat diferenta intre ele si produsele obisnuite. Rezultatul este ca nu vei mai dori sa te speli cu nimic altceva decat cu produse naturale, iar corpul tau va radia de sanatate si frumusete.

 

Al doilea motiv ar fi sanatatea ta si a familiei tale. In zilele noastre, produsele din comert pe care le folosim sunt pline de substante nocive pentru organismul tau: derivati din industria petrochimica, arome sintetice, coloranti si conservanti aritificiali, parabeni."

 

Preturile  sunt luate de pe site-ul Bio-cosmetica.ro.

 

Articol scris de Ioana Dumitrache pe www.amelie.ro, 16.11.11Nu exista nici un comentariu inca.