Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizează comanda

De acum, ne poti vizita in noul magazin Skin Priority! Adresa este Blvd. Dimitrie Cantemir 18, bl.7, sc3, (reper interesectie Budapesta), parter, sector 4, Bucuresti.

 

Misiunea si obiectivele noastre

Din clipa cand am deschis laboratorul de cosmetice organice Bio Cosmetica, ne-am propus sa aratam tuturor:

*in primul rand, cat de importanta este intoarcerea la natura

*in al doilea rand, sa demonstram o calitate exceptionala a retetelor si produselor, incurajand productia nationala de cosmetice handmade 100% naturale.  

*in al treilea rand, sa ii invatam pe oameni ce inseamna ingrediente complet naturale si sa ii demascam pe comcerciantii care se folosesc de denumirea "natural" sau "bio", desi nu sunt, pentru a-si vinde produsele.

 

Lucrul cu natura – cel mai frumos job    

Munca noastra a fost intens rasplatita de reactia pozitiva si aprecierile tuturor persoanelor care au incercat pentru prima data produsele cosmetice naturale Bio Cosmetica. Am crescut impreuna cu voi, am tinut intotdeauna cont de parerile si sugestiile voastre, am imbunatatit constant retetele, urmand sfatul medicilor dermatologi, al cercetatorilor biologici si al furnizorilor de materii prime.

 

Ajuta-ne sa promovam produsele naturale!    

 Haideti sa colaboram impreuna pentru ca tot mai multa lume sa descopere frumusetea si efectele benefice ale naturii. Daca doresti sa ne ajuti in distribuirea cosmeticelor naturale, trimite-ne mesajul tau aici*, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp. Astfel, vei beneficia de:

    -prioritate in executarea si livrarea comenzilor catre clientii tai

    -preturi speciale pentru distributie

    -consultanta non stop

 

 *Te rugam sa ne precizezi in mesajul tau urmatoarele informatii: numele tau, numarul de telefon si adresa de mail, nume societate comerciala (daca este cazul) si localitatea.