Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizează comanda

Cum Cumpăr?

 

Comenzile se pot face online pe site-ul nostru si offline prin telefon sau email.

Comanda online

Dupa ce ai hotarat ce produs/produse doresti sa comanzi, da un click pe poza produsului si ajungi pe pagina de detalii produs. Aici vei gasi pretul (cu tva inclus), numele si descrierea produsului. Cu ajutorul butonului [Cumpara] produsul va ajunge in cosul de cumparaturi. Daca nu mai doresti si alte produse, mergi la cosul de cumparaturi situat si in dreapta sus si in stanga sub lista de categorii. Dupa ce verifici cu atentie detaliile de cumparare, apasa pe butonul [inainte]. In cazul in care esti client nou va trebui sa creezi un cont de utilizator introducand adresa ta de email pentru inceput. Pasul urmator este sa introduci detaliile de livrare. Apoi produsul este gata pentru a fi comandat. Daca toate informatiile despre livrare au fost introduse corect, butonul [Inainte] din cadrul cosului de cumparaturi devine functional.

In cazul in care ai creat un cont de utilizator pe www.bio-cosmetica.ro , datele personale si de facturare vor fi completate automat in formularul de comanda. In caz contrar va trebui sa le introduci manual.

Dupa ce ai ales modaliatea de plata  ramane doar sa verifici oricand doresti statutul comenzii tale folosindu-te de numarul de comanda si adresa de email.

 

Comanda offline

Se poate realiza prin email la comenzi@bio-cosmetica.ro

Te rugam sa mentionezi:

- produsul sau produsele solicitate;

- cod produs/produse

- eventuale optiuni ale produsului/produselor

- cantitate

- nume complet al destinatarului;

- adresa completa de livrare;

- numarul de telefon al destinatarului;

- numele, cnp-ul si adresa cumparatorului sau datele fiscale ale societatii pentru facturare.

Atat comenzile online cat si cele offline se primesc de luni pana vineri, in intervalul 8:30 - 17:30, iar sambata de la 08:30 - 14:00. Comenzile vor fi livrate in termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in zilele nelucratoare (sfarsit de saptamana sau sarbatori legale) vor fi livrate in a doua zi lucratoare de la primirea comenzii.