Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Finalizează comanda

Livrarea produselor

 

Dupa ce ai facut comanda ferma online, vei primi un mail de instiintare in care noi iti vom confirma si preciza timpul de productie si livrare a produselor.

Livrarea se face prin intermediul unei firme de curierat, prin serviciul rapid, pentru ca toate produsele sa fie transportate in conditii optime. Astfel, vei primi coletul adus de masina curierului chiar in fata usii tale! Bineinteles, cu un telefon in prealabil pentru a se asigura ca esti la adresa mentionata.

Timpul de livrare prin curier este de 48h pentru Bucuresti, iar pentru localitatile din afara Bucurestiului 2-3 zile lucratoare, costul de transport fiind 10 lei in Bucuresti si 13 lei in tara.

 

Pentru comenzile mai mari de 200 ron, livrarea se va face gratuit, atat in tara, cat si in Bucuresti.

Noi ne angajam sa trimitem produsele pe care le comanzi in 24 ore de la producerea lor, exceptie facand zilele de sambata si duminica.

 

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, returnarea produselor se poate face in termen de maxim 10 zile lucratoare de la livrare. Costurile de transport vor fi suportate de comparator, iar contravaloarea marfii va fi returnata in termen de 20 de zile, prin transfer bancar in contul personal sau prin mandat postal.

Atentie! Te rugam sa verifici produsele comandate inainte de a le ridica. In cazul in care produsele care nu sunt conforme cu prezentarea de pe site, poti solicita returnarea lui sau inlocuirea lui cu un produs corespunzator.

Green For You nu este raspunzatoare pentru deteriorea calitatii produselor cosmetice, daca acestea nu sunt pastrate in conditiile optime precizate pe ambalaj sau pe site. Fiind produse naturale, fara conservanti si compusi chimici, este nevoie de mai multa atentie in pastrarea lor.

Produsele returnate trebuie sa prezinte starea in care au fost primite, in ambalajul original si alaturi de documentele specifice (chitanta, bon fiscal, etichete).